Weerbericht 29 juni 2023

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt, vanavond kans op een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend is het bewolkt en komt er een enkele bui voor. Er staat een matige zuidwestelijke wind. Vanmiddag is het overwegend bewolkt en kunnen er enkele buien ontstaan. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het zuidwesten en wordt later in de middag langs de kust noordwest. Vanavond overheerst de bewolking en hier en daar komt een bui voor. De wind noordwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig. In het oosten is de wind aanvankelijk nog zuidwestelijk.

Komende nacht komen er in het oosten aanvankelijk enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C en er staat weinig wind.

Morgenochtend zijn er perioden met zon, een enkele lichte bui is mogelijk. De wind is noordwest en matig. Morgenmiddag zijn er zonnige perioden en kan er een enkele bui voorkomen. De middagtemperatuur varieert van 19°C vlak aan zee tot 23°C verder landinwaarts. De wind komt uit het westen en is matig. Morgenavond zijn er opklaringen en is het droog. De wind is west tot zuidwest en matig. (Bron: KNMI)

?size=ani 12 Actueel

Loading