Share

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt en droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is het droog. Eerst komt er plaatselijk nog mist op, maar deze lost vrij snel op. Verder schijnt vanmorgen op veel plaatsen de zon. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. Er is weinig wind. Aan zee en in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuiden.
Vanavond is het droog. Er is weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht volgt er later in de westelijke helft wat regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C aan zee tot 5°C in het oosten. Er is landinwaarts weinig wind, aan zee en boven het IJsselmeer neemt de wind toe naar matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het af en toe. Vooral in het zuiden regent het wat harder en is er een kleine kans op onweer. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Morgenmiddag trekt de regenzone naar Duitsland. Er volgen enkele opklaringen, maar er is plaatselijk nog wel een bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en plaatselijk komt er een bui voor. De zuidwestenwind is matig aan zee, boven land wordt de wind zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 78 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen