Weerbericht Medemblik: Tropisch warm

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt de zon volop en is het droog. De wind is noordoostelijk en matig. Vanmiddag is het zonnig en droog. In een groot deel van het land wordt de tropische 30 graden gehaald, in het zuiden kan het ongeveer 33°C worden. Op de Wadden wordt het met 28°C iets minder warm. De wind is matig en komt uit het oosten. In de loop van de middag wordt de wind aan de kust noordelijk.

Vanavond is het onbewolkt. Het blijft nog lang warm, pas later in de avond komt de temperatuur onder de 25°C te liggen. De wind komt uit het oosten en is matig, boven land neemt de wind geleidelijk af.

© KNMI

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 17°C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is er volop zon. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.
Morgenmiddag blijft het droog. Het is op veel plaatsen zonnig, in het oosten van het land komt later ook wat bewolking voor. De maximumtemperatuur ligt tussen de 30°C in het noorden en 34°C plaatselijk in het zuiden van het land. De wind, die uit het zuidoosten waait is zwak tot matig.

Morgenavond is er weinig of geen bewolking. Het blijft droog. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)