Weerbericht Medemblik: regen in de ochtend, vanmiddag ook ruimte voor opklaringen

Weerbericht 1 juli 2023

MEDEMBLIK – Vanochtend is het zwaar bewolkt met van tijd tot tijd regen en motregen. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. In de loop van de ochtend neemt de wind aan zee iets in kracht af. Vanmiddag is het overwegend bewolkt bewolkt en zijn er perioden met regen en motregen. Later in de middag wordt het in het westen en noordwesten op veel plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanavond trekt de regen naar het oosten weg en klaart het op. Wel kan er nog een enkele bui voorkomen. De wind uit west tot zuidwest is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht kan er een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur is ongeveer 14°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er af en toe zon en blijft het droog. De wind komt uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag is er af en toe zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 22°C in het zuidoosten. De westelijke wind is matig, in het noorden matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.

Morgenavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De wind wordt zuidwest en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Loading