Weerbericht Medemblik: koud maar zeer zonnig

MEDEMBLIK – Vanochtend begint koud met lichte tot matige vorst. Hierdoor kan het plaatselijk glad zijn, vooral op een brug of viaduct. In het noordoosten komt tevens plaatselijk dichte mist voor die aan het einde van de ochtend oplost. Verder is het zonnig en droog. Er is weinig wind.

Vanmiddag neemt de bewolking toe. Het blijft droog. De temperatuur komt nauwelijks boven het vriespunt uit. Er is weinig wind, op de Wadden staat een matige wind uit het zuiden.

Vanavond is het overwegend bewolkt, maar het blijft wel droog. In het noordoosten kan plaatselijk mist ontstaan. Het vriest licht tot matig. Er is weinig wind.

Komende nacht is er in het noorden plaatselijk kans op mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van -11°C in het noorden tot -3°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend is er in het uiterste zuiden eerst nog bewolking. Elders is het zonnig, al is er in het noorden kans op mist die geleidelijk oplost. Er staat weinig wind.

Morgenmiddag is het zonnig. In het Waddengebied kunnen enkele buien vanaf zee binnendrijven, mogelijk met natte sneeuw. De maximumtemperatuur ligt rond 0°C. Het waait nauwelijks.

Morgenavond zijn er brede opklaringen. In het Waddengebied kan er een bui voorkomen, mogelijk met natte sneeuw. In het Waddengebied en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten. Elders staat er weinig wind. (Bron: KNMI)

Loading