Weerbericht Medemblik: Half tot zwaar bewolkt en af en toe een bui, vrijdag meer buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vrij veel bewolking en komt er een enkele lichte bui voor. Aan het einde van de ochtend komen er in het noorden wat meer buien. De wind komt uit het noordwesten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met verspreid over het land enkele buien. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C, tijdens buien daalt de temperatuur naar een graad of 14. De wind waait uit noordwest en is matig, langs de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het half bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig boven land en vrij krachtig tot krachtig langs de kust.

Komende nacht trekken er buien over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C, langs de kust enkele graden hoger. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig boven land en vrij krachtig tot krachtig aan de kust, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien met daarbij kans op (zware) windstoten. De wind waait uit noordwest en is matig boven land en krachtig aan de kust, windkracht 6.
Morgenmiddag is er vrij veel bewolking en trekken er buien over het land. Hierbij is er een kans op onweer. De wind is west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Tijdens buien kunnen er (zware) windstoten voorkomen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 16°C.

Morgenavond is er veel bewolking met buien, soms met onweer en (zware) windstoten. De wind komt uit het noordwesten en is matig boven land, krachtig tot hard aan de kust, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)