Weerbericht Medemblik, een zeer zonnige dinsdag

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt de zon op de meeste plaatsen en is het droog. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Vanmiddag is het vrij zonnig en droog. In het zuiden is er soms meer bewolking. De middagtemperatuur varieert van 20°C langs de noordkust tot 26°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Vanavond komt er in het zuiden meer bewolking. In het zuidoosten is er kans op regen, in de rest van het land blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog, alleen in het zuidoosten kan er wat regen vallen. Het koelt af naar waarden tussen 10°C in het noordoosten en 15°C in het zuiden. De wind is matig uit het noordoosten, aan zee en op het IJsselmeer is de wind soms vrij krachtig.

Morgenochtend is er in het zuiden bewolking, elders is het zonnig. Het blijft vrijwel droog, misschien valt er in Limburg eerst nog wat regen. Er staat een matige wind uit het noordoosten, aan zee en op het IJsselmeer is de wind af en toe vrij krachtig.

Morgenmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het overal droog. Het wordt vrij warm met maximumtemperaturen rond 24°C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Morgenavond zijn er opklaringen en is het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron:KNMI)