Weerbericht Medemblik: droog maar wel frisjes, morgen buien

MEDEMBLIK – Vanochtend begint bewolkt. In de loop van de ochtend kan de bewolking wat gaan breken en is de zon vooral in het noorden en midden af en toe te zien. Het blijft droog en er staat weinig wind. Vanmiddag schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 6°C aan zee. Landinwaarts is er weinig wind. In het Waddengebied en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond is er veel bewolking. Later in de avond gaat het in het noorden af en toe motregenen. De wind gaat overal uit het zuidwesten waaien en is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het in het zuidoosten droog. Op andere plaatsen gaat het van het noordwesten uit af en toe motregenen. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in Zuid-Limburg en +5°C op de Wadden. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot west.

Morgenochtend is het bewolkt. Er valt af en toe (mot)regen. Er staat een matige wind uit het zuidwesten, aan zee uit het westen. Morgenmiddag is er veel bewolking en zijn er perioden met motregen. De maximumtemperatuur ligt tussen 3°C in het zuidoosten en 8°C aan zee. Er staat een matige wind uit het zuidwesten tot westen, aan zee is de wind vrij krachtig uit het westen.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en valt er vooral in het midden en zuiden nog wat motregen. Er staat een matige wind uit het westen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)