Weerbericht Medemblik, bewolkte start later meer zon

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vrij veel bewolking. Er komen vooral in het oosten en zuiden enkele buien voor. Er staat een matige, in het Waddengebied mogelijk vrij krachtige wind uit het noordwesten. Vanmiddag breekt vanuit het noordwesten de zon op steeds meer plaatsen door. Alleen in het zuidoosten valt nog een enkele bui. De maximumtemperatuur komt uit tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het noordwesten, in het noordoostelijk kustgebied vrij krachtig.

Vanavond blijft het overwegend droog en er zijn perioden met zon. De zwakke tot matige noordwestenwind neemt geleidelijk af.

Komende nacht kan er in het noorden een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Er is weinig wind, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer is de wind matig en komt uit het noordwesten.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe, maar in het noorden is een bui mogelijk. Er is weinig wind, langs de noordkust en op het IJsselmeer is de wind noordwestelijk en matig.

Morgenmiddag is er naast bewolking ook af en toe zon. Op een enkele bui in het noordoosten na blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 17°C in het Waddengebied en 22°C in het zuiden. De wind komt uit het noord tot noordoosten en is matig.

Morgenavond komen er wolkenvelden voor en blijft het droog. De wind is matig en komt uit het noorden, in het zuiden is er weinig wind. (Bron: KNMI)