Weerbericht Medemblik: bewolkte dag maar wel zo goed als droog

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er veel wolken. Plaatselijk is nog wat lichte motregen mogelijk, maar verder blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten. Vanmiddag is het vrijwel overal droog met veel bewolking en in het noorden misschien ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten

Vanavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.

Komende nacht is er in het noorden kans op mist. De minima liggen rond het vriespunt. In het zuidwestelijk kustgebied staat een matige wind uit het noordoosten, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is er in het noorden eerst plaatselijk kans op mist. Verder is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. De middagtemperatuur ligt rond 3°C. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.

Morgenavond blijft het overwegend bewolkt. In het oosten kan het later mogelijk opklaren, maar dan is er daar kans op mist. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)