Weerbericht Medemblik: bewolkt maar soms ook wat ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vanochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. Er staat een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig. Vanmiddag is er vooral in het zuiden veel bewolking. Elders breekt de zon mogelijk af en toe door. De maximumtemperatuur is ongeveer 10°C. Het blijft droog. Er waait een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Later kan in de noordelijke helft van het land plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog en er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. Vooral in het noorden komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 2°C in het noorden en westen en 7°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend overheerst de bewolking en lost eventuele mist geleidelijk op. Het blijft droog. Er is weinig wind. Morgenmiddag is er in het algemeen veel bewolking. De middagtemperatuur is ongeveer 9°C. Het blijft droog en er is weinig wind. Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)