Weerbericht Medemblik: bewolkt, droog en vrij koud

MEDEMBLIK – Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt, in het noorden is er mogelijk zon. Het blijft meest droog. De wind komt uit noordoost en is matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt maar in het noorden zijn er geleidelijk meer zonnige perioden. In het zuiden van Limburg kan wat lichte (natte) sneeuw vallen. De maxima liggen rond 3°C. De wind is noordoost, matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Vanavond is er nog steeds vrij veel bewolking en blijft het vrijwel overal droog. De noordoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. De wind komt uit noordoost en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking maar in de loop van de ochtend komt de zon steeds vaker tevoorschijn. Het blijft droog. De noordoostenwind is matig, aan zee af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 3°C.

Morgenavond neemt de bewolking weer toe. Het blijft droog. De noordoostenwind is matig, aan zee af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)