Voorjaarsvakantie in Kasteel Radboud met veel activiteiten

MEDEMBLIK – In de Voorjaarsvakantie is er weer van alles te doen in Kasteel Radboud. Natuurlijk kun je zoals altijd komen knutselen én de Uilenworkshop is terug! Kasteel Radboud is tijdens de Voorjaarsvakantie de hele week open, behalve op maandag.

Woensdag: Uilenworkshop Woensdag 21 februari staat huisvalkenier Birdlive weer in de Ridderzaal met zijn populaire Uilenworkshop! Ontmoet deze bijzondere roofvogels en leer alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop heeft een beperkt aantal plaatsen, dus we raden je aan op tijd te reserveren.

Donderdag & vrijdag: Voorjaarsknutselen Op donderdag 22 en vrijdag 23 februari kun je weer gezellig komen knutselen met de knutselkasteelvrouwen. Het thema is lente. Voorjaarsknutselen is inbegrepen bij het museumbezoek.

Reserveren en prijzen Voor de Uilenworkshop is vooraf online reserveren verplicht, voor het museum raden we het aan.

Tickets Uilenworkshop: € 8,- per persoon.

Toegangsprijzen museum: Vanaf 13 jaar € 9,50 per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,50 per kind, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis. Let op: deze zijn niet geldig voor de Uilenworkshop.

Kijk voor meer informatie en reserveren bij: kasteelradboud.nl/activiteiten