Voor Inge Kuyt was afgelopen weekend de spreekwoordelijke druppel, camping Lodge 61 per direct dicht

camping lodge 1671

MEDEMBLIK – Vernielingen zoals afgebroken buitenkranen bij het afwasgedeelte, toiletbrillen gesloopt, afvalbakken in de herentoiletten vol met poep. Voor Inge Kuyt van Lodge 61 in Medemblik is de maat vol na alle ellende die een bezoekende gezin afgelopen weekend heeft aangericht op de camping. Volgens Inge omdat zij het er niet mee eens waren dat zij al om 22:00 uur uit het Koetshuys moesten vertrekken, deze sluit elke dag om 22:00 uur omdat de camping een natuurkampeerterrein is met bepaalde regels.

Tot grote schrik van Inge had dit gezin ook nog het lef om het bedrijf van Inge via Google een 1 ster review te geven. Inge zegt hierover op Facebook: “Ook meenden zij dat zij alleen waren op ons landgoed terwijl er nog 2 groepen waren alsmede een paar losse gezinnen in ons hotel. Wij hebben allen veel overlast ervaren van deze “keurige” familie en dusdanig veel klachten gekregen dat de maat vol is: de camping is vanaf heden dicht en zal niet meer open gaan. De boekingen die staan, vinden doorgang; gasten van onze Countryclub Lodge 61 blijven altijd welkom en verder niet. De camping is per 24-7-2023 gesloten voor passanten.”

Het doek is gevallen voor Camping Lodge 61, voorheen Arado, welke al sinds 1986 bestond. “Dank aan alle lieve en leuke gasten die wij hebben mogen ontmoeten en alle anderen veel sterkte met zichzelf,” besluit Inge haar relaas over het afgelopen weekend.

Loading

One thought on “Voor Inge Kuyt was afgelopen weekend de spreekwoordelijke druppel, camping Lodge 61 per direct dicht

  1. Blank 25 juli 2023 at 11:07

    Jammer ,de oude Arado was een topper

Comments are closed.