Voor de 3e keer het event “Omgekeerd solliciteren”, werkgevers stellen zich voor

HOORN – Wegens groot succes organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord voor de 3e keer het event “Omgekeerd solliciteren”. Kom langs en ontdek welke mogelijkheden er voor u zijn.

Tijdens dit event zijn de rollen omgedraaid. De werkgever stelt zichzelf voor aan de werkzoekenden door middel van een korte pitch. Daarna heeft u de mogelijkheid om deze werkgever op de banenmarkt te ontmoeten. U als werkzoekende bepaalt zelf met welke werkgever u in gesprek gaat. Zo kunt u de werkgever alles vragen over de vacature en leert u de werkgever op een andere manier kennen dan in het ‘traditionele’ sollicitatiegesprek.

Voor tips en adviezen over uw cv kunt u op dit event terecht bij de cv dokter. Ook is er een fotograaf aanwezig die u van een nieuwe profielfoto kan voorzien. Daarnaast kunt u ook inspirerende workshops volgen.

Dit event zal plaats vinden op:

• 30 oktober in Hoorn (Park Schouwburg)
• 31 oktober in Schagen (Kinepolis)
• 1 november in Alkmaar (Theater de Vest)

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden op www.meetandgreetnhn.nl Daar vindt u gelijk meer informatie over de werkgevers. Aanmelden kan tot en met 24 oktober. Wees er op tijd bij, want vol = vol. U doet toch ook mee?