Share

Vier dagen feesten in de feesttent in Medemblik, vanavond breekt het feest los

MEDEMBLIK – Zonder de twee initiatiefnemers Michel Kraayvanger en Jeffrey Oudejans zou het draverijweekend in alle stilte zijn verlopen. Maar toen duidelijk werd dat Rondom het Rondom weekend had afgeblazen zagen de twee horecaondernemers hun kans schoon en vroegen bij de gemeente Medemblik een vergunning aan om toch nog een feesttent te mogen neerzetten.

De burgemeester heeft de aanvraag ingewilligd en nu mogen er elke avond 750 personen, na het laten zien van een coronatoegangsbewijs, feesten en het gerstenat rijkelijk laten vloeien. Ele avond duurt tot 00:00 uur en de gemeente Medemblik zorgt voor zes beveiligers die gaan zorgen dat het een prachtig weekend gaat worden. De eindtijd is gezet op 00:00 uur met een uitloop van een half uur om de bezoekers de gelegenheid te geven om weg te gaan..


Foto’s: RV Fotografie

Totaal aantal keren gelezen: 47 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen