Valse start Strandvogels bij hervatting competitie (video)

ONDERDIJK – Strandvogels begon de competitie met een nederlaag bij De Rijp en ook na de herstart van de competitie stond Strandvogels met lege handen. In Onderdijk bleek Zaandijk uiteindelijk met 0-4 ruim de betere.

Die ruime nederlaag tekende zich in de eerste helft nog niet af, al kreeg Zaandijk wel heel snel een goede mogelijkheid. Edwin Hoogland tikte de inzet echter over zijn doel waardoor Zaandijk alleen een corner overhield aan deze actie. Dit was wel even schrikken voor Strandvogels, maar de ploeg pakte het daarna goed op. Na ruim vijf minuten spelen kregen ook de Vogels een goede mogelijkheid. Na een prima voorzet van Twan Dekker nam Sven Immen de bal goed ineens op zijn slof, maar de bal belandde helaas precies in de armen van de keeper.

Nadat het scorebord al 90 minuten aangaf, bepaalde Zaandijk met een laag schot van buiten het strafschopgebied de eindstand op 0-4.

Het seizoen van Strandvogels begon dus met een valse start en ook de hervatting leverde de Vogels geen punten op. Die zullen volgende week dichtbij huis dan maar gehaald te worden als Strandvogels op bezoek gaat bij MOC.

Na afloop sprak verslaggever Bert Putters met Martin Glim, trainer van Strandvogels en Bram Koomen