Twisk Outdoor 2022 komt eraan

TWISK – Op zaterdag 23 juli 2022 wordt het sportterrein van TSV Twisk omgetoverd tot het Twisker festival van het jaar; Twisk outdoor. Het evenement biedt een line-up van een aantal lokale DJ’s, evenals eten en drinken. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de Facebookpagina. Dit weekend staat alweer de 9e editie van Twisk Outdoor voor de deur. Op zaterdag 23 juli komt Twisk weer tot leven tijdens dit ondertussen legendarische festival. De deuren gaan open om 17:00 en huis DJ Lionbeat vormt samen met enkele lokale dj’s de line-up van editie 2022.

Borrelen

Zoals eerdere edities kun je weer voor één vaste prijs de hele avond genieten van onbeperkt bier, liefmans, wijn en fris. Dat klopt, al je favoriete drankjes, inbegrepen in de ticketprijs. En als dat nog niet genoeg is om je enthousiast te maken, de organisatie heeft ook nog een aantal DJ’s die al je favoriete nummers draaien. Dus kom naar Twisk en geniet samen met alle andere bezoekers van een legendarische avond met heerlijke drankjes.

Tekst loopt door onder de foto

Muziek 

Muziek is natuurlijk een essentieel onderdeel van elk festival. Het zet de toon voor het evenement en helpt om een feestelijke sfeer te creëren. De huis-DJ zal de hele avond verschillende genres draaien, dus er zal voor iedereen wel iets bijzitten. Dans de hele avond  op je favoriete muziek, of leun gewoon achterover in onze welbekende kuubskisten en ontspan terwijl je naar goede muziek luistert. Hoe dan ook, je zult je zeker vermaken op Twisk Outdoor 2022.

Eten 

Uiteraard is er ook om de innerlijke medemens gedacht. Er gaat niets boven een goede BBQ om het feest echt te laten beginnen. En als het op BBQ aankomt, doet niemand het beter dan Julian. Hij is de koning van de grill, en hij heeft nog nooit een steak of worst ontmoet die hij niet tot in de perfectie kon bereiden. Dus als je op zoek bent naar een avond met heerlijk eten, dan is Julian je man.

Tickets

Krijg je er ook al zin in? Koop dan nu je tickets voor Twisk Outdoor 2022! Voor slechts €37,50,- kun je de hele avond genieten van een lekker koud biertje, liefmans, wijn of een frisje. En het mooiste: je kunt de tickets online kopen via onze Facebook. Dus wacht niet langer, koop nu je tickets en beleef samen een fantastische avond.