Tweede editie slow-dateavond in de Zoete Zee

MEDEMBLIK – Na het succes van de eerste eerste editie van Single Night bij de Zoete Zee in Medemblik komt er nu een tweede editie. Heb jij alle datingsapps uitgespeeld, maar ben jij ‘de ware’ nog niet tegengekomen? Dan is dit het moment om jouw telefoon aan de kant te leggen en de echte wereld in te duiken. Voor een slow-date avond vol nieuwe ontmoetingen.

Wat is slow-daten?

Bij slow-daten ligt de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit. In plaats van haastig van de ene date naar de andere date te gaan, geeft slow-daten de ruimte om wat dieper met elkaar in gesprek te komen. Per match krijg je 20 minuten tijd de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Voldoende tijd om een goede eerste indruk te krijgen en niet te lang, als de match er toch niet helemaal blijkt te zijn.

Voordat de organisatie op zoek gaan naar de juiste match hebben ze wat inside information nodig. Geen zorgen, ze vragen niet naar je diepste geheimen. Ben jij ook op zoek naar de juiste partnermatch meld je dan aan via info@connectinglove.nl

Eén gedachte over “Tweede editie slow-dateavond in de Zoete Zee

  1. Heel goed idee. Goede gesprekken is wat we vaak missen. Er zijn genoeg apps om even lekker binnen 5 seconden links of rechts te swipen.

Reacties zijn gesloten.