Tuinconcert Join’s Meeting

Popkoor Joins Meeting

WIERINGERWERF – Op zondag 2 juli geeft Popkoor Join’s Meeting een tuinconcert op de Zuiderdijkweg 3 in Wieringerwerf. Het tuinconcert begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur, kaarten kosten 10 euro per stuk en daar hoort 1 consumptie bij. Het popkoor wordt begeleid door een combo van piano, drum, gitaar en basgitaar en het geheel staat onder leiding van dirigent Ymke Dalenberg.

De leden van Join’s Meeting komen uit de hele regio, zoals Medemblik en Enkhuizen, maar ook van Wieringen en de Wieringermeer. Het popkoor beschikt over een uitgebreid repertoire en besteedt daarnaast ook veel aandacht aan de choreografie om zo van het geheel een waar feestje te maken.

Muziek verbindt en inspireert mensen. En dat doet Join’s Meeting al 48 jaar.   

Het repertoire is zeer uitgebreid en zowel Engels- als Nederlandstalig. Zo staan er popklassiekers op het repertoire, maar ook huidige populaire nummers. Dat betekent wel dat er flink gestudeerd moet worden. Dat doet Join’s Meeting elke dinsdagavond bij “Leven van de Wind” Oosterterpweg 12 te Wieringerwerf. Daarna altijd even gezellig nazitten.

Loading