Truckfestival Medemblik krijgt Nederlands beroemdste truckblogger op bezoek

MEDEMBLIK – Dit evenement op 21 mei staat in het teken van transporterend Nederland. “Elk jaar komen er steeds meer aanmeldingen binnen via de website”, aldus voorzitter Paul Kaarsemaker. “We sloten dan ook de inschrijving op 1 april, omdat er gewoonweg teveel aanmeldingen binnenkwamen dan dat we toe kunnen laten. Het feit dat er zoveel aanmeldingen zijn zien we als bestuur als een groot compliment. Ook al is het nooit leuk om mensen te moeten teleurstellen. Het liefst laten we iedereen toe, alleen is het centrum van Medemblik helaas niet groter.

De inschrijvingen en ook het bezoeken van het festival is gratis. Maar er is meer dan alleen maar gepoetste lak en glimmende velgen te bewonderen. Op Truckfestival Westfriesland staan ook verkoopstands. Onder meer Michel Doorn rioolservice geeft een demonstratie. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in een camera inspectie wagen of de rioolwagen van dichtbij bekijken.

Deze keer bezoekt misschien wel Nederlands meest bekende truck vlogger Martijn ‘knippie knippie’ Kuipers ons festival. Wie meer van het speciaal transport is kan ook bij ons terecht. En wellicht kent iemand het programma Meiden die rijden van televisie? Een aantal van deze dames vergezellen ons op de 29e editie van Truckfestival Westfriesland. Want ook deze groep staat zeker hun mannetje in het verkeer en wordt uiteraard niet vergeten. Ook Max Verstappen is deze dag bij ons op groot scherm live te bewonderen.

Voor jong en oud is deze dag veel te beleven. De prijsuitreiking vindt om 17:00 uur plaats, met daarna de veel besproken uittocht waar iedereen van kan meegenieten.

Meer informatie staat op https://www.tfwf.nl/ 

Foto’s: Pascal van As (archieffoto’s uit 2019