Strandvogels verliest weer, nu tegen de 10 van Kwiek ’78

ONDERDIJK – Na de winst van vorig weekend leek Strandvogels het juiste pad weer te hebben gevonden, die van winnen en niet die van verliezen. Helaas bleek dat pad maar een padje te zijn en liep Strandvogels wederom weer tegen een verliespartij op. Zelfs tegen Kwiek ’78 die met een man minder moesten voetballen.

De verslaggever van Strandvogels snapt er zelf ook weinig van: “Daarom was het voor mij onbegrijpelijk dat er in het thuisduel tegen Kwiek ’78 werd gespeeld zoals er werd gespeeld. Vorige week in Ursem was Strandvogels eerst ook nog niet in goeden doen, maar liet het in de tweede helft zien met het nodige gif in het spel een direct concurrent de baas te kunnen zijn. Van dat gif was tegen Kwiek ’78 weinig te zien, nu helaas in beide helften. Tel daarbij op veel onnodig balverlies en te gehaast op zoek gaan naar de gelijkmaker tegen tien tegenstanders en dan kun je zomaar flink het schip in gaan en dat gebeurde dus ook.”

Op de foto: Niek Broersen stoomt op met de bal aan de voet. (Foto: v.v. Strandvogels)

Strandvogels 1 – Kwiek ’78 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 3 maart 2024
Uitslag: 1-4 (0-1)
Scoreverloop: 0-1; 0-2; Tim Broersen 1-2 (pen.); 1-3; 1-4

Selectie:
Edwin Hoogland; Twan Dekker, Jan Ruiter, Niek Broersen en Lars Groot (Rowin de Wit); Merlijn Weel, Matthijs Huisman (Givano Lubbe), Bram Koomen en Dawid Zerek; Aleks Zerek en Tim Broersen