Share

Straks ook afbakbroodjes bij Action?

ZWAAGDIJK-OOST – De moedermaatschappij van Action, het Britse 3i heeft haar oog laten vallen op Dutch Bakery een fabrikant van o.a. afbakbroodjes. Het bedrijf is nu nog in handen van investeringsmaatschappij Egeria maar het ACM laat vandaag weten dat speciaal voor de overname een nieuw bedrijf, genaamd European Bakery Group B.V. , is opgericht.

Dutch Bakery Opco is marktleider op het gebied van afbakbroodjes en worden vrijwel allemaal onder private label verkocht. Het bedrijf maakt o.a. croissants, ciabatta’s, baguettes, broodsnacks, saucijzenbroodjes, gebak, petit pains, bolletjes en bapao’s.

Wanneer de overname definitief is, is niet bekend ook niet of Action straks ook de producten van het bedrijf in haar winkels gaat verkopen.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl