jordy 1
Archief foto

Stoppen Jumbo-Visma domper voor Jordy van Workum, contract net verlengd t/m 2025

MIDWOUD – De sportwereld is er nog lang niet over uitgesproken, bij elk sportprogramma op tv, radio en online is het nog steeds het gesprek van de dag, het stoppen van Jumbo als hoofdsponsor per 1-1-2025 waardoor de wielerploegen en de schaatsploegen op zoek moeten naar een nieuwe sponsor.

Nu zal dat het probleem niet zijn een nieuwe sponsor vinden, de wielerploeg van Jumbo-Visma is oppermachtig en wint vrijwel alles wat er maar te winnen valt. En dat geldt ook grotendeels voor de beide schaatsploegen van Jumbo-Visma.

Maar de klap kwam hard aan bij de sporters, velen kregen het via de media te horen en dachten eerst dat het een 1 april grap was, maar dat bleek het niet te zijn. Voor Evelien Vijn uit Wieringerwerf en Jordy van Workum uit Midwoud was het even flink slikken toen NOS Sport het nieuws bracht. Jordy van Workum had net zijn contract bij Jumbo-Visma verlengd tot en met 2025 en moet nu maar zien of een nieuwe sponsor de hele ploeg overneemt of dat de sporters op zoek moeten naar een nieuw team.

Lees ook: Jumbo-Visma gaat na het seizoen 2024 stoppen met sponsoring

Voor Van Workum en Vijn zal het niet zo’n probleem zijn om een nieuwe team te vinden, de beide neo-profs hebben een goed seizoen 2022-2023 achter de rug, beiden maakten hun debuut op het internationale schaatstoneel en konden zich meten met de besten.

Maar de dreun zal nog wel even naklinken in Midwoud en Wieringerwerf.

Loading