Solliciteren bij Schipper Kozijnen is geld waard

schipper kozijnen

OPMEER – Schipper Kozijnen hecht waarde aan een goede sollicitatie. Daarom is Schipper Kozijnen uit Opmeer het eerste bedrijf in Nederland dat mensen gaat belonen om te solliciteren voor een functie als monteur. Als je langs komt om te solliciteren, ontvang je €250 voor je tijd en inzet, ongeacht de uiteindelijke uitkomst van het sollicitatietraject. Laat je gegevens achter »

Familiebedrijf Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen is een familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers. Op de thuisbasis in Opmeer, maar ook in de showrooms door het hele land. Schipper Kozijnen is een werkgever waar mensen met plezier werken, vaak al heel lang. Het bedrijf realiseert zich heel goed hoe bijzonder dat is. “We investeren in onze medewerkers en onze organisatie, zodat we kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Want de toewijding en het enthousiasme van onze mensen vormen de solide basis van ons succes. Samenwerken is bij ons echt samenwerken. En ja, we drinken in de pauzes samen koffie,” aldus Schipper Kozijnen.

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui die de fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. En met elk project draagt het bedrijf bij aan het wooncomfort van haar klanten. Iets dat ze al ruim 50 jaar doen.

Actuele vacatures

Het komt regelmatig voor dat Schipper Kozijnen op zoek is naar nieuwe, enthousiaste, talentvolle collega’s om onze organisatie te versterken. Kijk hieronder welke actuele vacatures er zijn.

Loading