Share

Skuile, een nieuw Westfries boekje

WEST-FRIESLAND – Westfriese gedichten met bijpassende foto’s: dat is het kenmerk van de bundeltjes die Ina Broekhuizen-Slot de laatste jaren samenstelt. Haar nieuwste boekje heet Skuile. Daarin staan roime over de donkere en de lichte kanten van het leven. Ze spelen voornamelijk in de maanden aan het eind van het jaar.

Dit keer is het een mix van hoopvolle en ernstige gedichten. Ja, dat kan ook in het dialect!’, vertelt Ina. ‘De foto’s  weerspiegelen de gevoelens die spreken uit de tekst. Vooral de fotografen Hanneke de Boer uit Aartswoud en de Hoogwoudse Minke Groenewoud-Beerda hebben daar een aandeel in. Skuile bevat voornamelijk nieuwe gedichten maar ook enkele rijmen die me na aan het hart liggen, staan erin . Ook voor niet-Westfriezen zijn de 23 teksten goed te lezen.

Skuile is te koop bij de schrijfster, 0229 572159 of inaslot@quicknet.nl, via bol.com en in de boekhandel.

ISBN 978-90-6455-9426

Totaal aantal keren gelezen: 116 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen