Sinterklaastoernooi Westrandboulers Wervershoof, met 28 spelers op zeven van de elf banen weer goed bezet met Joop Visser als winnaar

WERVERSHOOF – Traditioneel sluiten de leden van de Westrandboulers in december het jaarlijkse aantal toernooien af met het sinterklaastoernooi, dit keer op vrijdag 2 december. Het toernooi was gezellig en er werd fanatiek gestreden met 28 spelers op zeven van de elf banen. 

Om te voorkomen dat de partijen te lang zouden duren koosde organisatie om drie partijen van elk 45 minuten aan te houden. Er was van te voren geloot en na twee partijen konden de aanwezigen genieten van een lekker stukje banket en een mok warme chocolademelk om door te warmen. Na deze traktatie werd de derde partij gespeeld. 

De uitslag: 1. Joop Visser (barrage), 2. Willem Buijsman (barrage), 3. Aly Kors, 4. Diana Linders (gedeelde prijs) 5. Piet Mol (gedeelde prijs), 6. Hanna Bil, 7. Marianne Ouwerkerk, 8. Corrie Post en 9. Sjaak Steltenpool. De aanmoedigingsprijs kreeg Koos Botman.

Onder het genot van een lekkere borrel werden de prijzen uitgereikt door wedstrijdleider Sjaak de Vries. Sinterklaas had voor iedereen een attentie meegenomen. 

De Westrandboulers boulen het hele jaar door op de dinsdag en vrijdag vanaf 13.00 uur. Iedereen die mee wil spelen is van harte welkom op de mooie jeu de boulbanen op sportpark de Westrand, aan de Theo Koomenlaan 3 in Wervershoof.