Share

Schrijf je nu in voor de Egboetsloop 2021

HAUWERT – De Egboetsloop vindt zondag 7 november plaats. IJsclub Hauwert heeft het evenement een jaar moeten overslaan, maar heeft het bestuur er veel zin in. Ondanks de korte voorbereidingstijd doen de bestuursleden er alles aan om er een gezellige en sportieve dag van te maken. Net als voorgaande jaren staan er vier afstanden op het programma: de 800 meter voor de jeugd tot en met 8 jaar (10.30 uur); de 2,5 kilometer voor de jeugd tot en met 15 jaar (10.45 uur); de 8 kilometer(10.49 uur) en de 16 kilometer (10.50 uur) voor de senioren en de veteranen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt voor de jeugd tot en met 8 jaar: 2,50, de kids van 9 tot en met 15 jaar: 2,50 euro en de senioren/veteranen betalen 5 euro. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur in dorpshuis De Werf aan de Heemraadwitweg 2 in Hauwert.

Meer informatie is te vinden via ijsclubhauwert@gmail.com.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl