Share

Samenvoeging test- en vaccinatielocatie Den Helder

REGIO – Vanaf maandag 25 oktober worden de test- en de vaccinatielocatie in Den Helder samengevoegd. Voortaan kan voor beide onderdelen van de coronaorganisatie terecht in het voormalige gemeentehuis, Drs. F. Bijlweg 20. Met de samenvoeging stoppen de testactiviteiten in het voormalige bedrijfspand aan de Handelskade.

Tot de samenvoeging is besloten omdat de drukte op beide locaties de laatste maanden is afgenomen. Bovendien is het pand aan de Handelskade geen ideale plek in de wintermaanden.

Dat coronatesten voortaan worden afgenomen in het voormalige gemeentehuis betekent dat het een zogenaamde walk-trough locatie wordt. Dit in tegenstelling tot het pand aan de Handelskade waar het principe drive-trough werd toegepast.

Als mensen afspraak maken voor een coronatest wordt de nieuwe locatie aangegeven.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl