Rommelmarkt Medemalaca Vocali, geef je oude spullen een tweede leven

MEDEMBLIK – Rond de jaarwisseling barst het van de tradities: de oliebollen, het vuurwerk, de champagne en… de goede voornemens. Een van die goede voornemens: de voorjaarsschoonmaak. Je werkt je hele huis door van de zolder tot de kelder, elke kast, elk laatje moet er aan geloven. En dan heb je zomaar opeens een heleboel spullen over, nog goed bruikbaar, waarvan je niet eens meer wist dat je ze had. Wat moet je er mee? Je kunt er mee naar de stort, dat is zonde. Of je doneert het aan Noppes, dat is al beter. Maar het allerbeste: geef het aan Medemalaca Vocali voor de rommelmarkt.

De rommelmarkten van het zangkoor zijn altijd zeer in trek bij het publiek, juist door een gevarieerd aanbod. Lekker neuzen tussen de boeken, spelletjes en legpuzzels, net dat ene kopje vinden, dat zo mooi bij het servies past! Er is speelgoed, voor de liefhebbers zijn er nog ouderwetse elpees of iets modernere Cd’s. Kortom er is voor iedereen wel wat te vinden. De rommelmarkt is ook een ontmoetingspunt, want gehouden in Sint-Pieter aan de Ridderstraat in Medemblik. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Haal wat grote dozen bij de supermarkt, vul ze en lever ze op vrijdag 2 februari in, van 13.30 uur tot 17.00 uur. Gebruikte, maar nog draagbare kleding is eveneens welkom. Nadrukkelijk vermeld Theun de Jong van Medemalaca Vocali dat zijn geen meubels aannemen, daar uit ervaring is gebleken, dat die niet verkocht worden. Heeft u spullen en kunt u die niet zelf langsbrengen, neem dan contact op met: J. Burghout, 0227 – 544928 of 06 – 34918638.

Medemalaca Vocali ziet u graag op 3 februari! Met de opbrengst van die rommelmarkt wordt een gedeelte van de voorjaarsconcerten op 20 en 21 april gefinancierd. Het hoofdwerk van dit komende concert is zeer actueel: The Peacemakers van de Britse componist Karl Jenkins. Het stuk is opgedragen aan personen, die zich ingezet hebben voor vrede en gerechtigheid, zoals Nelson Mandela en Ds. Martin Luther King.