Robbenoordbosloop 2023 op zondag 1 oktober

WIERINGERWERF – Op zondag 1 oktober staat de Robbenoordbosloop weer op de agenda, waarbij hardlopers de kans krijgen om te genieten van de schilderachtige schoonheid van het Robbenoordbos. De atletiekvereniging AVWieringermeer e.o. heeft een uitdagend parcours uitgestippeld met diverse afstanden, geschikt voor lopers van alle niveaus. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, er is een afstand voor iedereen, variërend van 2,5 km tot 15 km.

Robbenoordbosloop

De 15 kilometer is bij uitstek geschikt als voorbereiding op de komende najaarslopen. Speciaal voor de jeugd is er een parcours van 1 kilometer. Met behulp van elektronische tijdwaarneming kun je nauwkeurig je prestaties bijhouden en je conditie meten.

Lees ook: Start to Athletics bij Atletiekvereniging Wieringermeer

Het Robbenoordbos is vooral in de herfst op zijn mooist, met paden die zowel verhard als onverhard zijn en gemakkelijk begaanbaar zijn met gewone hardloopschoenen. Dus trek je beste hardloopoutfit aan en doe mee op zondag!

De start vindt plaats om 10 uur en vertrekt tegenover de grote ronde parkeerplaats aan de Sluitgatweg. Inschrijving is mogelijk bij de AVW-caravan tegen een inschrijfgeld van €2,50 voor niet-leden. En wat is de beloning voor je sportieve prestaties? Na afloop kun je genieten van een heerlijk kopje koffie met een koekje.

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website van AVWieringermeer via www.avwieringmeer.nl.