Share

Restaurants zien in hoog tempo de reserveringen binnenkomen, maar ook blijven restaurants dicht

MEDEMBLIK – Dinsdagavond werd duidelijk dat de horeca weer de deuren tot 22:00 uur mag openen en vooral voor de restaurants is dat goed nieuws. Na weken van lockdown mogen zij nu weer onder voorwaarden gasten ontvangen.
Zo laat Rick Zee van Restaurant De Driemaster in Medemblik weten dat voor vandaag en morgen nog gereserveerd kan worden maar als gasten in het weekend willen komen eten ze snel moeten zijn, ‘het loop storm,’ aldus Rick Zee.
Ook de overige restaurants in Medemblik zien de reserveringen weer binnenkomen, maar Peter Spruit van restaurant ‘Gewoon Lekker’ in Onderdijk opent zijn restaurant niet. Door de vele coronabesmettingen onder zijn personeel is het gewoon niet mogelijk om het restaurant op de Vlietlanden te openen en blijft dus gesloten meldt NH Nieuws.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl