Prominente Wognumers strijden om de titel ‘Maestro’

WOGNUM – Muziekvereniging Ons Genoegen organiseert in haar jubileumjaar opnieuw een maestro-wedstrijd. Het evenement vindt plaats op 29 oktober in zaal Stam. Zes prominente Wognumers strijden om de titel ‘Maestro Wognum 2022’.

Tijdens het Maestro concert nemen zes BW’ers (Bekende Wognumers) zonder enige dirigeerervaring het tegen elkaar op in een muzikale afvalrace. Ze gaan de uitdaging aan om als dirigent voor het fanfare-orkest te staan. Onder welke leiding wordt er prachtig gemusiceerd en bij wie loopt het finaal in de soep? 

Er is maar één manier om daar achter te komen… koop kaartjes voor deze geweldige avond.

Deelnemers

De bekende deelnemers uit het dorp zijn dit keer Jan Salman, Conny Dekker, Remy Jansen, Manon Kok, Fernand Grippeling en Karinne Beerepoot. De kaartverkoop is van start en vindt online plaats via https://pretix.eu/pitso/onsgenoegen-maestro-2022/

Voor slechts 12,50 euro bieden de kandidaten en het groot orkest van muziekvereniging Ons Genoegen, onder leiding van Thomas Eveleens, een avond vol muziek, spanning, sensatie en gezelligheid. Natuurlijk is er na afloop ‘bal na’. Samen met de leden van Ons Genoegen kan men nog gezellig napraten over de avond.