Politie zoekt getuigen verkeersongeval Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – In de nacht van zaterdag op zondag vond er een eenzijdig verkeersongeval plaats op het Stationsplein. Twee personen raakten ernstig gewond. De politie zoekt getuigen.
Rond 00.50 uur werd het verkeersongeval op het Stationsplein gemeld. Een auto met daarin twee inzittenden is door een nog onbekende reden tegen een boom tot stilstand gekomen. De twee inzittenden raakte hierbij ernstig gewond. Meerdere hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team (MMT) per helikopter, kwamen naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen. De slachtoffers, twee mannen van 31 en 26 jaar oud uit Alkmaar, zijn met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Getuigenoproep
De verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 00.50 uur in de omgeving van het Stationsplein. Of heeft u andere informatie over dit verkeersongeval? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.