pokemon

Pokémon-event en ruilbeurs voor kaarten tijdens Gameday Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Stap in de kleurrijke en avontuurlijke wereld van Pokémon en ervaar een evenement dat speciaal is ontworpen voor trainers en verzamelaars zoals jij! Of je nu een doorgewinterde Pokémon-expert bent of net begint met je reis, dit evenement biedt voor iedereen iets speciaals.

Wat staat je te wachten?

Pokémon-kaartenruilbeurs: Neem deel aan onze spannende ruilbeurs, waar je de mogelijkheid hebt om je Pokémon-kaarten te ruilen met andere enthousiaste trainers en verzamelaars. Verzamel zeldzame kaarten, vul je Pokédex aan en maak nieuwe vrienden binnen de Pokémon-gemeenschap.

Pokémon jagen: Trek eropuit en verken de omgeving om wilde Pokémon te vinden. Gebruik je smartphone om Pokémon te zien verschijnen in parken en straten in je eigen buurt! Grijp je kans om zeldzame en legendarische Pokémon te vangen en voeg ze toe aan je Pokédex.

Pokémon-gemeenschap: Ontmoet andere Pokémon-liefhebbers, maak nieuwe vrienden en deel je passie voor deze geliefde franchise. Verbind je met mede-trainers, wissel tips en strategieën uit en beleef samen een dag vol plezier en avontuur.

Schrijf je nu in en maak je klaar voor een dag vol Pokémon-plezier, ruilhandel en onvergetelijke herinneringen.

Niet alleen voor jongeren, maar zeker ook voor de ouders!

Gotta catch ’em all!

Inschrijven
https://www.eventbrite.nl/e/677614582457

Loading