Er is weer een Repair Café Midwoud

MIDWOUD – Afgelopen zaterdagochtend 11 mei was het opnieuw gezellig druk en hebben de mensen van het Repair Café in Midwoud veel spullen gerepareerd. 1 boormachine en 2 naaimachines hebben ze werkend gekregen! Verder hebben ze diverse kledingstukken, een grasmaaier, een slijpsteen en een K3 microfoon gered van de afvalberg. Wellicht hadden ze nog een naaimachine kunnen repareren als de inbrengster het aansluitsnoer en het voetpedaal ook had meegenomen. Let op: als u een defect apparaat inbrengt, neem dan ook de bijbehorende accessoires mee!

Jan Verlaan van het Repair Café zegt over het Repair Café: “Wij vinden het fijn als het ons lukt een apparaat of kledingstuk te repareren. Soms lukt het niet, maar dan zijn we toch tevreden omdat de eigenaar nu zeker weet dat hij het kan recyclen. Zeker de helft van de ingebrachte spullen gaat hersteld weer de deur uit! Stof uw oude, kapotte spullen af en breng ze naar ons Repair Café: 51 % kans dat we ze kunnen repareren.

De vrijwillige specialisten repareren elke 2e zaterdag van de maand tussen 9:30u en 12:00u in Activiteitencentrum Molenwoid te Midwoud. (Adres: Molenwoid 15, Midwoud).

De eerstvolgende reparatieochtend is op zaterdag 8 juni 2024 van 9:30u tot 12:00u. Repareren is een vriendendienst en daarom gratis, onderdelen en nieuwe materialen neemt u mee of betaalt u zelf.

Wilt u meer weten: stel uw vragen aan repaircafemidwoud@gmail.com

Reageer op dit bericht