Middeleeuws Kampement bij Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Waan je in de middeleeuwen op 19 en 20 augustus bij Kasteel Radboud! De Hanzecompagnie kampeert dat weekend weer op het kasteelterrein. Tijdens dit Middeleeuws Kampement laten ze oude ambachten zien, zoals houtsnijwerk, borduren en smeden.

De Hanzecompagnie De Hanzecompagnie dankt zijn naam aan het middeleeuwse verbond van Hanzesteden, opgericht door de kooplieden. Dankzij die samenwerking konden de steden makkelijk handelen en hun belangen verdedigen. De Hanzesteden waren rijk genoeg om ridders en soldaten in te huren. In de Hanzecompagnie zijn dan ook zowel de ambachten als de ridders vertegenwoordigd.

Middeleeuws Kampement gratis te bezoeken Het Middeleeuws Kampement speelt zich af op het kasteelplein en is vrij toegankelijk. Als je ook naar het museum wilt, raden we aan je tickets van tevoren te bestellen, maar dat is niet verplicht.

Prijzen en reserveren museum Toegangsprijzen: Vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per kind, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis.

Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis. Kijk voor meer informatie en tickets op kasteelradboud.nl/activiteiten.