Share

Podcast: onder je neus ‘Dugslabs zijn een recept voor ellende’

REGIO – Wist je dat die xtc-pillen die je op een feestje of festival voorbij ziet komen zomaar bij jou in de buurt gemaakt kunnen zijn? De drugslabs die bijvoorbeeld xtc en crystal meth maken, zitten overal verscholen. In een schuur, garage of bedrijfsloods. Hoe kun je die locaties herkennen? En wat doet de politie als er één wordt ontdekt?

Freek Pecht van de politie is expert op het gebied van drugslabs. En in deze podcast hoor je ook twee buurtbewoners die bij de ontdekking van een drugslab betrokken waren. Als jij nou denkt dat er iets met drugs gebeurt in jouw wijk, bel dan de politie via 0900 – 88 44. Dat kun je ook anoniem melden: ga dan naar meldmisdaadanoniem.nl of bel met 0800 – 70 00.

Je kunt ook je wijkagent aanspreken. En heeft het haast, dan bel je 112.Heb je nog een vraag over deze podcast? Of heb je een idee voor een volgende aflevering, dan kun je de mailen politie mailen op podcast@politie.nl.

Totaal aantal keren gelezen: 53 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen