Pascal Redeker overtuigend naar 2e ronde ‘Hollandse Nieuwe’

MEDEMBLIK – Er was geen twijfel mogelijk of Pascal wel de tweede ronde van de nieuwe talentshow van SBS6 ‘Hollandse Nieuwe zou gaan halen. Overtuigend was het zelfs en de juryleden werden dan ook behoorlijk in de watten gelegd tijdens de opnames afgelopen april in de tuin van de woning van Pascal Redeker.. Tijdens de eerste ronde zong Pascal 1 van zijn grote hits ‘Twee Bruine Ogen’ en dat was voldoende om de drie juryleden te overtuigen.

Tekst gaat door onder de video

Pascal Redeker kende de afgelopen 2 coronajaren een moeilijke periode als artiest maar ging niet bij de pakken neerzitten en stak zijn handen uit de mouwen en ging aan het werk bij diverse bedrijven. En natuurlijk elke vrijdagmiddag live via internet zijn zeer veel bekeken ‘VrijMiBo”  waar de kijkers dan verzoekjes konden aanvragen.  Wat veel mensen niet weten van Pascal Redeker is dat hij naast zanger/entertainer ook zelf muziek componeert en teksten schrijft.

Zoals velen afgelopen zaterdagavond hebben kunnen zien, ging het Pascal prima af, ook het verzoekje van Danny de Munk om eens een balled te zingen bleek totaal geen probleem voor de zanger uit Medemblik.  De winnaar mag een eigen single opnemen met videoclip, treedt 18 en 19 november op met de Toppers en Radio NL adopteert de winnaar en draait de single natuurlijk grijs. In de volgende ronde krijgen de kandidaten een geldbedrag om hun volgende optreden te verbeteren en aan te kleden. Ook verzorgen zij deze keer weer zelf de locatie. Wat Pascal gaat doen? Kijk elke zaterdag om 21.00 uur naar SBS6 en volg de Westfries. Wordt Pascal de nieuwe Volkszanger van Nederland?

Loading