Share

Overname Artagri/IT-Balie door Vitasys B.V. Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Automatiseringsbedrijf Vitasys B.V. uit Zwaagdijk neemt per 1 januari 2022 alle activiteiten over van Artagri/IT-Balie uit Middenmeer. Door privé omstandigheden werd het voor Arthur en Carry Kerckhaert steeds lastiger om hun klanten het level van service te verlenen dat zij altijd voor ogen hadden. Om deze reden gingen zij op zoek naar een geschikte overname partner. 
Eigenaar van Artagri/IT-Balie Arthur Kerckhaert: “Klanttevredenheid heeft altijd voorop gestaan in onze dienstverlening en het hoge serviceniveau heeft geresulteerd in een mooie aanwas van ons klantenbestand. Keerzijde voor ons is dat wij dagelijks beschikbaar moesten zijn voor mogelijke IT problemen. Om deze reden hebben wij samenwerking gezocht met Vitasys. Samen met het Vitasys-team, dat ook de taal van onze klanten verstaat, kunnen wij de dienstverlening nu naar een hoger niveau brengen en continuïteit garanderen. Op deze manier kunnen Carry en ik eens met een gerust hart op vakantie gaan.”
Dienstverlening op maat
Tim van Dam (Operationeel Directeur Vitasys): “Ik ben zeer verheugd met deze stap. Vitasys ondersteunt al vele jaren MKB’ers in West-Friesland succesvol met haar IT-oplossingen. Daarom is het voor ons een kleine stap om datzelfde te doen voor de agrarische sector, waardoor we alle klanten van Artagri/IT-Balie compleet kunnen ontzorgen. Zeker met de kennis van Arthur kunnen wij de dienstverlening op het voor hun klanten bekende hoge serviceniveau blijven bieden. En gezamenlijk kunnen we nu de dienstverlening nog verder doorontwikkelen.”
Business as usual
Arthur en zijn collega Dammy zullen de fysieke winkel ‘de IT-Balie’ in Middenmeer blijven bemannen. De winkel behoudt haar gebruikelijke openingstijden op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 10.00 uur en van 16.30 tot 18.00 uur (zaterdag en zondag gesloten).

Totaal aantal keren gelezen: 41 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen