Share

Oud-Hollandse Spelletjesdag bij Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Zondag 28 augustus is het weer Oud-Hollandse Spelletjesdag bij Kasteel Radboud. Ga terug in de tijd en speel samen of alleen klassieke spelletjes op het kasteelterrein. Er is voor iedereen wat leuks te doen. Voor valsspelers is er ook een plek: die gaan in de schandpaal!

Ouderwets gezellig

Het wordt een ouderwets gezellige dag, met spelletjes als hoepelen en steltlopen. Je kunt ook je ridderkunsten oefenen of voel je een echte royal met het Koningsspel. Meer een denker dan een doener? Speel een potje buitenschaak!

De Oud-Hollandse Spelletjesdag speelt zich af op het kasteelplein en is voor iedereen vrij toegankelijk. Als je ook naar het museum wilt, raden we aan je tickets van tevoren te bestellen, zodat je zeker weet dat je naar binnen kunt.

Prijzen en reserveren museum

Toegangsprijzen museum Kasteel Radboud: Vanaf 13 jaar € 8,50 per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5,50 per kind. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen, net als degenen met een Museumkaart of Vriendenloterij VIP kaart.  

Kijk voor meer informatie en tickets op kasteelradboud.nl/activiteiten

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl