Ontdek de pracht van glaskunst in de sfeervolle omgeving van de dorpskerk in Opperdoes

OPPERDOES – Vanaf 29 juni opent de dorpskerk in Opperdoes elke zaterdagmiddag haar deuren van 13.00 tot 17.00 uur voor een expositie die in het teken staat van de glaskunst. Laat je betoveren door de kleuren, vormen en creativiteit van de tentoongestelde werken. En vergeet niet te genieten van een ontspannen moment op het terras, waar je kunt genieten van een lekkere kop koffie of thee en heerlijke Opperdoezer jodenkoek. Kom en breng een bezoek aan de expositie, een ervaring die je zintuigen prikkelt en inspiratie biedt!

De glaskunstenaar stelt zichzelf even voor: ,, Mijn naam is Annet Stibbe en ik ben zo’n 10 jaar bezig met glasfusen. Het veranderen van glas in de oven van een scherp naar een glanzend, mooi afgerond materiaal ervaar ik elke keer als een beetje magie. Naast werken met glas vind ik klei ook een heel prettig materiaal om mee te werken.  Door glas te combineren met keramiek vergroot ik de uitdaging om met kleur en vorm te spelen. Het transparante en glanzende uiterlijk van glas in combinatie met de mogelijkheden van keramiek en glazuren vind ik een extra dimensie geven.

Atelier Wervershoof

In haar atelier in Wervershoof geef Annet Stibbe met veel plezier workshops. Voor velen is het een gezellige ochtend of middag creatief bezig zijn en even weg van de dagelijkse bezigheden. De deelnemers zijn altijd verbaast over het resultaat van hun eigen werk. Misschien ervaart u bij deze expositie ook wel een stukje magie of raakt u geïnspireerd om een keer een workshop te komen doen…..

De dorpskerk in Opperdoes vind u aan de Kerkebuurt 16.