Ons Genoegen neemt met concert afscheid van dirigent Marije Koopmans

WOGNUM – Muziekvereniging Ons Genoegen geeft een concert op zondag 7 november. Dit is het laatste optreden met haar dirigent Marije Koopmans. Het fanfareorkest, het brugorkest en de slagwerkgroep spelen om 14.00 uur in de gymzaal aan de Sportlaan 9 in Wognum. De vereniging blikt hiermee terug op de afgelopen coronaperiode. Dit onder andere met de China March, 17 miljoen Mensen en Musical Fantasy. Schitterende fanfaremuziek waar het plezier van afspat.

Houd de coronacheck-app of -print bij de hand, in ruil hiervoor mogen bezoekers gratis naar binnen.

Dirigent, muziekdocent en trompettist Marije Koopmans besloot tot een carrière switch. Het gevolg is dat zij na vier mooie jaren het dirigeerstokje bij Ons Genoegen neerlegt. Marije: “ik doe dat met pijn in mijn hart, want jullie zijn een prachtige vereniging, maar met deze persoonlijke keuze sla ik een andere weg in”.

Ons Genoegen heeft nu een vacature open staan. Kort samengevat zoekt de vereniging een aan het conservatorium afgestudeerde orkestdirigent die leden van 8 tot 80 jaar weet te inspireren en motiveren. Ons Genoegen hoopt uiteraard dat enthousiaste kandidaten zich melden. De volledige vacaturetekst staat op www.onsgenoegen-wognum.nl