Onderzoek naar doodsoorzaak Herni Lukačević uit Kroatië nog in volle gang

MEDEMBLIK – De recherche is nog steeds de doodsoorzaak van Herni Lukačević uit Kroatië die bij een schuur langs de Vereweg in Medemblik werd gevonden. Op dinsdagochtend 27 september jl. kreeg de politie melding van een onwelwording op het terrein van een loods op de Vereweg in Medemblik. Toen de politie ter plaatse kwam is deze direct begonnen met de man te reanimeren maar alle hulp kwam te laat.

Herni Lukačević

Uit onderzoek blijkt dat zijn dood een misdrijf was. Direct daarop is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld dat onderzoek doet naar het overlijden van de man. In de uitzending van Opsporing Verzocht vertelde de politie meer over het slachtoffer en deed zij een getuigenoproep.

De politie zoekt mensen die camera- of dashcambeelden hebben in de omgeving van de Vereweg in Medemblik. Grofweg het poldergebied tussen Oostwoud, Opperdoes en Medemblik. Het gaat dan specifiek om de avond en nacht van maandag 26 september jl. op dinsdagochtend 27 september.

Heeft u informatie over deze zaak?  De recherche komt graag met u in contact via onderstaand tipformulier of de gratis Opsporingstiplijn: 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u ook contact opnemen met het Team Criminele Inichtingen (TCI) via 06-26407664.