Noord-Hollands beste amateurfoto’s in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Tijdens de zomervakantie organiseert de Fotobond Afdeling Noord-Holland Noord een foto-expositie in Wieringerwerf onder de naam Noordkop Fotofestival. Alle leden van bij de Fotobond aangesloten fotoclubs in het noorden van Noord-Holland mochten foto’s inzenden. Totaal hebben 45 fotografen 414 foto’s ingestuurd.

Een onafhankelijke curator heeft hieruit 70 foto’s geselecteerd voor de expositie. Het thema van de expositie is vrij, hierdoor is er een enorme diversiteit aan onderwerpen. Te zien zijn portret-, landschap- en natuurfoto’s, stillevens, architectuurfoto’s, straatfotografie en nog veel meer. De expositie is van een hoog niveau en geeft een mooi beeld van de vrijetijdsfotografie in het noorden van Noord-Holland.

Deze keer was de curator Diana Bokje. Diana woont in Gouda en staat bekent om haar deskundigheid op het gebied van foto’s bespreken en beoordelen.

U kunt de expositie bezoeken in de Cultuurschuur, Loggersplein 1, Wieringerwerf van 26 augustus tot en met 3 september 2023. De openingstijd op alle dagen is van 13:00 tot 17:30. De toegang is gratis.