Nieuws van Het Zwembad

Het Zwembad nieuws

MIDWOUD – Het Zwembad Midwoud heeft de afgelopen week met een prachtig deelnemers aantal een aloude traditie succesvol nieuw leven ingeblazen Het succes is mede te danken aan de hoofdsponsor van dit evenement: Schildersbedrijf @fritssinnige. Volgend seizoen komt de 4daagse zeker terug op de activiteiten-kalender!!!!

Tekst gaat verder onder de foto

Kampeernacht

Afgelopen vrijdag 9 juni was het eindelijk zover! De kampeernacht Wat hadden we een mazzel met het weer, zeg! Wat genoot iedereen! Kijk nog maar eens op onze Facebook-pagina voor een kleine sfeer impressie

Dorpsveilingkavels

Een volledig verzorgde high-tea op Het Zwembad, dat was 1 van de kavels die door ons beschikbaar was gesteld en waar (veel ) geld op is geboden. De gulle gevers/ kopers van deze kavel zijn onlangs behoorlijk in de watten gelegd. En ze klaagden natuurlijk niet onder het motto: ‘Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat…. ‘

Discozwemmen

Met dit mooie weer zijn er nog 2 avonden om naar uit te kijken: 14 juli en 1 september!! Zwemmen, dansen, springen, zingen, swingen op de dampende beats van de ‘Noiz Controllerz” (Arie K en co…). Zet maar vast in je agenda!!!

Zeemeerminzwemmen

Ondertussen druppelen de opgaven voor een heuse cursus Zeemeermin-zwemmen ook nog steeds binnen; Victoria Hoogland houdt alles goed bij en bepaalt in overleg of en wanneer de cursus gaat beginnen….

Veel zwemplezier allemaal!!

Met vriendelijke groet,

Robbert van Meulem- bestuurslid Het Zwembad

Loading