Nieuws van Het Zwembad, de zomervakantie komt eraan

De NoizControllerz2

MIDWOUD – Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie; voor alle zwemmers betekent dit goed nieuws, want vanaf maandag 24 juli (t/m zondag 27 augustus) is het bad dan dagelijks een uur eerder geopend. Het Banen Zwemmen begint vanaf die datum om 12.00 uur, Het Vrij Zwemmen om 13.00 uur!! Houdt er rekening mee……

Rektificatie:

Discozwemmen In het vorige nummer stond een foutje………….14 juli wordt 21 juli Dus: met dit mooie weer zijn er nog 2 avonden om naar uit te kijken: 21 juli en 1 september!! Zwemmen, dansen, springen, zingen, swingen op de dampende beats van de ‘Noiz Controllerz” (Arie K en co…). Zet maar vast in je agenda!!!

Zeemeerminzwemmen

Ondertussen druppelen de opgaven voor een heuse cursus Zeemeermin-zwemmen ook nog steeds binnen; Victoria Hoogland houdt alles goed bij en bepaalt in overleg of en wanneer de cursus gaat beginnen….

SUMMER ZUMBA PARTY

In samenwerking met Meinensports gaat er op vrijdag-avond 28 juli a.s. iets unieks gebeuren; Zumba op Het Zwembad – Aanvang 19.30 uur Aanmelden kan al via info@meinensports.nl Kosten € 5,- Veel zwemplezier allemaal!!

Met vriendelijke groet, Robbert van Meulem- bestuurslid Het Zwembad

Loading