Nieuwe Albert Heijn Wognum opent 5 november

Op de foto: Het vertrouwde winkelteam in nieuwe Albert Heijn Wognum. Foto – Albert Heijn, Pieter Hulleman

WOGNUM – Het pand van de voormalige DEEN in winkelcentrum De Boogerd in Wognum wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De nieuwe winkel, een Albert Heijn met het allernieuwste concept, opent vrijdag 5 november om 16:00 uur. Supermarktmanager Jacco Wilms en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”  

De nieuwe Albert Heijn aan de Kerkstraat 15 krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. Albert Heijn Wognum voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. “En dus ook de gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Ganker 40 in Nibbixwoud, Wuiver 4-6 in Spanbroek en De Huesmolen 2 in Hoorn. Op maandag 1 november gaat er nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Medemblik open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Dorpsstraat 14 in Wervershoof.