Nieuwe Albert Heijn Wervershoof verrast met vers en gemak

WERVERSHOOF – In Wervershoof staat nu aan de Dorpsstraat 14 een gloednieuwe Albert Heijn. De winkel, een voormalige DEEN, ging vandaag om 16:00 uur open en het was meteen al gezellig druk. Supermarktmanager Nick van der Helm: “We krijgen veel leuke reacties. Klanten zijn blij met het grote versaanbod en de zelfscankassa’s. Ook vinden ze het fijn dat vertrouwde DEEN-producten zoals de bloemen en de knoflooksaus zijn gebleven.” 
Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij de nieuwe winkel. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.
Heel veel vers
Albert Heijn Wervershoof heeft het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Je vindt er heel veel groente en fruit, onder meer afkomstig uit de regio zoals bloemkool uit Andijk en flespompoen uit Sint Pancras. Ook is er een groot biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.
Tekst loopt door onder de foto


Extra services
Albert Heijn Wervershoof is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Nick van der Helm: “Als je liever bij de reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. De winkel biedt extra services, onder andere een afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd. 
Bonus en Prijsfavorieten
Klanten hebben bij Albert Heijn veel keuze in prijs. De bekende A-merken zijn er, evenals de voordelige AH Huismerken. In de winkel vind je ook Prijsfavorieten, producten van topkwaliteit met altijd een lage prijs. Ze zijn herkenbaar aan het blauwe duimpje. “Bovendien hebben we elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.
Albert Heijn aan de Dorpsstraat 14 in Wervershoof is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 9:00 tot 20:00 uur. Vrijdag 5 november opent nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Medemblik. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Kerkstraat 15 in Wognum.