Nepjurist Youri Plate moet stoppen met verspreiden van onzin, Medemblikse Pauola steunt haar idool in zijn strijd tegen Nederland

pauola

MEDEMBLIK – De Medemblikse Pauola zit in de rats nu het ministerie van Financiën haar held Youri Plate opdracht heeft gegeven om volgen de week te stoppen met het verkondigen van leugens en onzin en zijn website en en juridisch kantoor moet beëindigen. Plate en Pauola zijn al 2 jaar bezig om vele honderden mensen diep in de schulden te jagen door te stellen dat zij geen belastingen, geen huur en geen energielasten hoeven te betalen. De Telegraaf ging langs bij deze nepjurist

Volgens Plate bestaat de grondwet niet, heeft de belastingdienst geen contract met de ‘Nederlanders’ en incassobureaus die bij Plate aan de deur komen worden krijgen te horen dat als ze niet snel weggaan ze gaan worden gearresteerd omdat Plate en Co. ze beschuldigen van dwaling, bedrog en valsheid in geschrifte. En het gaat nog verder, betaalde huren kan je terugvragen bij de belastingdienst volgens Plate en zijn club, dit omdat woningbouwverenigingen anbi-instellingen zijn en dus is het betalen van huur een gift en giften kan je terugvragen.

Om de Staat der Nederlanden te bevechten, de belastingdienst dwars te zitten en woningbouwverenigingen en incassobureaus als onwettig te kunnen bestempelen begon Plate samen met een groep handlangers, waaronder de uit Medemblik afkomstige Pauola, Juridisch Kantoor Plate. Daarnaast werd er ook een vereniging opgericht waar mensen lid van kunnen worden, op dit moment telt de vereniging ruim 2000 leden, voornamelijk bestaande uit mensen die zich autonoom noemen en de staat der Nederlanden niet erkennen.

De leden die als makke lammeren achter Plate en Co. aanlopen komen door de adviezen van deze club diep in de schulden te zitten, loonbeslagen worden gelegd op uitkeringen, huisuitzettingen en meerdere malen per week de deurwaarders aan de deur.

Op straffe van een dwangsom van 5000 euro per dag dwingt het ministerie van financiën de club van Plate nu om per volgende week te stoppen. Plate heeft al laten weten dat hij gewoon doorgaat en het kortgeding met plezier tegemoet ziet.

Ondertussen steunt de Medemblikse haar idool 100%, liegt iedereen behalve Youri Plate en duwt zo samen met de rest van de vereniging vele honderden mensen dieper en dieper de schulden in.

De vrouw uit Medemblik weigert elke medewerking voor een interview.

Loading

10 thoughts on “Nepjurist Youri Plate moet stoppen met verspreiden van onzin, Medemblikse Pauola steunt haar idool in zijn strijd tegen Nederland

 1. Frans K 16 augustus 2023 at 09:56

  Aaah Pauolaatje, onze wappie uit Medemblik, compleet van het padje af. In DEEN schelden tegen mensen die tijdens de coronapandemie een mondkapje droegen. Vreselijk mens en hoop dat ze haar verdiende loon gaat krijgen..

 2. Th.w 16 augustus 2023 at 13:21

  Doe eerst even goed onderzoek voor je wat roept wat de schaapjes van deze maatschappij graag horen.
  Ten eerste gaat het bij hem niet om het autonoom zijn het gaat bij hem meer om de bevoegdheden bij de functies die mensen uitvoeren.
  Dit is gekomen omdat zijn kinderen waren afgepakt door de staat der nederlanden.
  En of de personen die dit gedaan hebben wel bevoegd waren nou dit bleek dus van niet en hij heeft ze dus terug.
  En ik geloof ook niet zo maar alles hoor ik onderzoek eerst echt wel.
  En als ik dan het stuk in de krant lees waar jullie bijna alles va hebben over genomen denk ik is dit nu journalistiek of kopieer gedrag.

  Tw

  1. Kritische lezer 16 augustus 2023 at 13:26

   Ben jij nou echt zo dom en goedgelovig of doe je alleen maar zo? Er komen steeds meer mensen dankzij Pauola en Youri in de (financiële) problemen en jij vindt dat prima? Maakt je medeplichtig zoiets…

  2. Joke Vreugenvol 16 augustus 2023 at 13:36

   Meneer Wijbenga is een bekende complotdenker uit Medemblik. Beter gewoon negeren deze man. Laat hij eerst het aangezicht van zijn bedrijf maar eens fixen. Ziet er niet uit al die kapotte vlaggen. Maar dat zal ook wel de schuld van Rutte en Gates en de WEF zijn

   1. Th.w 16 augustus 2023 at 16:03

    Beste joke
    Ik heb mijn bedrijf sinds 27-12-2022 verkocht en de panden zijn niet meer in mijn bezit .
    Dus doe eerst wat onderzoek voor je gaat wijzen en roeptoeteren .
    Fijne dag evengoed

    1. Th.w 16 augustus 2023 at 16:10

     En nog wat daarvoor werden iedere vier maanden de vlaggen vervangen door derden en met behulp van ons.
     En ja de ene 4 maanden zijn de andere niet dus soms kwamen ze gehavender uit de strijdt met het weer.

    2. Dolfijntje 17 augustus 2023 at 02:11

     In beslag genomen?

     1. Th.w 17 augustus 2023 at 11:59

      Wat bedoel jij/u hier mee.
      Ik doe zwz niet mee aan dat autonoom worden voordat ik op al mijn vragen sluitende antwoorden heb.
      Maar met wat jij/ u nu doet krijg je de raarste praatjes de wereld in.
      En ik weet sommige mensen smullen daarvan .
      Zet eerst gewoon je eigen naam boven je artikel dat mensen weten wie het zegt.
      Dat helpt hen met het beoordelen van de opmerking.

      Mvg thomas wijbenga

  3. Mette Bus 16 augustus 2023 at 16:23

   Hij mag zijn kinderen weer zien maar ze hoeven niet bij hem in huis te wonen. Is zo’n zuipende/blowende/slikkende/raaskallende/oplichtende vader fijn/goed voor die boys? Ik weet het antwoord op die vraag en velen met mij. Ik vermoed/hoop ook dat er binnenkort in wordt gegrepen want Youri is een flutvader en het is doodzielig voor die knulletjes. Die man heeft ze werkelijk niets te bieden – binnenkort ook geen dak meer boven hun hoofd. Ik weet dat Youri van zijn kids houdt, maar hij zou het beste met hen voor moeten hebben en dat is nu beslist niet het geval.

 3. Friesland Media Team 29 augustus 2023 at 04:09

  Het zijn inderdaad ANBI instellingen maar om dit terug te vragen moet er sprake zijn van “vrijgevigheid” en een “vrijwillige donatie”, daarnaast mag er geen tegenprestatie zijn geleverd. Helaas is de gemeentelijke belasting bijvoorbeeld niet vrijwillig, en wordt er wel een tegenprestatie geleverd. Dus zal de belastingdienst dit afkeuren. Daar zijn inmiddels 3 uitspraken van rechters over geweest.
  Het ANBI deel was trouwens wel goed gevonden.

Comments are closed.